Forside > Musik > I-I-I-I-I Love Lee Remick, She’s a Darling!

I-I-I-I-I Love Lee Remick, She’s a Darling!

Det kræver ikke stærke argumenter at overbevise mig om, at The Go-Betweens blev en anelse mere nuancerede og elegante med tiden, men selv om jeg er stor fan af deres senere virke – både mesterværket 16 Lovers Lane som blev deres sidste udgivelse inden de splittede op i slutningen af 1980’erne, og deres comebackplader på denne side af årtusindskiftet – så har de vel aldrig været helt så primitivt charmerende som på debutsinglen ‘Lee Remick’:

She was in The Omen/with Gregory Peck/she got killed/what the heck

Udover disse gyldne strofer bør man også bemærke det hakkende, kluntede samspil mellem 1.15 og 1.30, hvor tingene lader til (næsten) at falde fra hinanden. Alt er dog tilgivet, når Robert Forster lige smider et par ekstra ba-ba-ba-toner ind på passende steder. Sådan kan det meste heldigvis reddes.

YouTube-brugeren jackal1221 har naturligvis helt ret, når vedkommende i kommentarerne til denne video skriver: “Bouncy and jangly, just makes me wanna dance.”

Og så kan man vel egentlig ikke forlange mere?

Som en lille bonus skal det nævnes, at den amerikanske skuespillerinde (hun var ikke fra Irland, trods The Go-Betweens’ påstand) med de intense, blå øjne ville være fyldt 75 år i tirsdags den 14. december. Remick døde desværre som blot 55-årig i 1991.

Reklamer
Kategorier:Musik Tags: ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: