Forside > Musik > And the Rain Keeps on Falling In My Heart

And the Rain Keeps on Falling In My Heart

Rachel Goswell fylder 40 år i dag, og hun fortjener i den anledning en hyldest. Goswell har gennem de seneste to årtier gjort følsomme drenge og piger, mænd og kvinder endnu mere følsomme og bløde (i knæene, måske også i bolden), når hun med sin sarte, men samtidig fjerne og distancerede stemme har ført lytteren helt til himmels. Det har hun gjort – desværre med alt for store mellemrum – i bands som Slowdive og Mojave 3, men også i eget navn og som gæstevokalist i andre sammenhænge.

Der har været frygteligt stille omkring Rachel Goswell de senere år; dels er hun blevet kørt mere og mere ud på et vokalt sidespor af Neil Halstead i Mojave 3, dels har hun været ramt af labyrinthitis, en øresygdom der blandt andet rammer balancenerven og som har hæmmet Goswell i en sådan grad, at hun har måttet indstille de fleste musikalske aktiviteter. Det er et meget trist tab, og jeg tror vi er en del der håber hun kommer sig så meget at hun kan genoptage karrieren.

Mens vi håber på det kan vi heldigvis nyde det hun allerede har givet os, for eksempel sangen ‘Country Rain’, der figurerede på et genoptryk af Slowdives vel mest elskede album Souvlaki, hvor hun synger ordene refereret i dette indlægs titel så smukt og så blidt at de næsten ikke er til at bære. Eller samme bands ‘Shine’ fra ep’en Holding Our Breath, et himmelsk shoegazer-nummer, der er så luftigt at det næsten flyder væk. Og ikke mindst ‘Love Songs on the Radio’, første sang på Mojave 3’s debutalbum Ask Me Tomorrow, en sang der ikke blot går Mazzy Star og Cowboy Junkies i bedene, men reelt også overgår begge.

Slowdive – Country Rain

Slowdive – Shine

Mojave 3 – Love Songs on the Radio

Tillykke med dagen, Rachel. Håber den har været fantastisk.

Reklamer
Kategorier:Musik Tags: , ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: