Forside > Musik > Sophie Zelmani – Going Home

Sophie Zelmani – Going Home

Jeg har i mere end et årti haft et godt øje såvel som øre til den svenske sangfugl Sophie Zelmani. Indrømmet, hun er gledet lidt ud og ind af min opmærksomhedssfære, hvorfor specielt hendes seneste par udgivelser er smuttet forbi mine ører. På min matrikel er der dog sjældent rigtigt langt mellem afspilningerne af hendes tidligere værker.

Zelmani er netop nu aktuel med albummet Going Home. Ja, ret beset er det vel først i morgen hun er det, men har man adgang til Spotify kan man lytte med allerede nu. Og det synes jeg egentlig man skal gøre, hvis man har hang til hendes bløde folkpop.

Going Home fungerer på flere niveauer, for efter næsten 20 år som udgivende kunstner, har Zelmani haft behov for at kigge tilbage, og på samme tid skue fremad. Således består albummet af genindspilninger af tidligere numre, men samtidig er det første udgivelse på hendes eget nyetablerede selskab, Oh Dear Recordings, efter et mangeårigt musikalsk samarbejde med Sony Music. Nyt album og en form for evaluering på Zelmanis foreløbige karriere; nye lyttere kan stå på her – gamle kan med fordel blive hængende.

Her får du titelnummeret som det oprindeligt lød i 2001.

Reklamer
Kategorier:Musik Tags: ,
  1. Endnu ingen kommentarer.
  1. No trackbacks yet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: